Ons succes begint bij onze mensen. Iedere dag werken wij met plezier en passie om van jouw snoepmoment een verrassende beleving te maken.

Passie voor snoep en kauwgum

Wij zijn een innovatief en dynamisch bedrijf met een passie voor snoep en kauwgum. Iedere dag werken we samen aan het bedenken van nieuwe en het verbeteren van bestaande producten en merken. En bij al die innovaties denken we natuurlijk het eerst aan onze consumenten, zodat we hen iedere dag kunnen verrassen met het lekkerste snoep en kauwgum.

In meer dan 150 landen in de wereld kun je onze producten vinden. Vanuit onze Benelux-organisatie zorgen we dat je Mentos (Gum), Fruittella, Klene, Look-O-Look, Chupa Chups, Smint en Frisk overal in Nederland en België kunt kopen. Onze Export-organisatie is daarnaast verantwoordelijk voor de verkoop van een aantal van onze merken in o.a. Frankrijk, Scandinavië en een aantal landen in Oost-Europa en het Midden-Oosten.

Onze fabrieken in Breda, Weert en Sittard maken Mentos, Fruittella en Frisk. En we leveren niet alleen aan landen in Europa, maar bijvoorbeeld ook aan de Verenigde Staten en Japan. Ons internationale karakter vind je dus overal terug, iedere dag!

Bij de Albert Heijn kijk ik altijd even hoe onze producten erbij liggen

Willemien - Demand manager North West Europe

Perfetti Van Melle Benelux

Map
28
distributeurs
3
fabrieken in de Benelux
736
Medewerkers

Netto-omzet (miljoen euro)

Omzet in volume (in ton kg)

244,0

38.900