De kracht van Perfetti Van Melle is het complete aanbod van hele mooie en bekende nationale en internationale zoetwarenmerken.

Verfrissen

Mentos

An image

Al generaties lang staat Mentos bekend als het friste mintsnoepje. Dit onweerstaanbare ronde snoepje heeft een uniek concept: glad, maar als je er op bijt knisperend aan de buitenkant en kauwbaar en verfrissend van binnen. Mentos is vanaf het begin een succes en is verkrijgbaar in meer dan 150 landen. En niet alleen in een mintsmaak. Er zijn ook een heleboel andere smaken. En die zijn er allemaal op gericht om van ieder snoepmoment een verrassende belevenis te maken.

Mentos Gum

An image

Na jarenlang consumenten over de hele wereld te hebben verwend met Mentos dragees, is Mentos nu ook verkrijgbaar als suikervrije kauwgum. In verschillende smaken, verschillende verpakkingen, een groot assortiment om al onze consumenten een frisse adem, witte tanden en een lekkere smaak te bieden.

mentos.nl
An image

Smint

An image

Smint heeft een unieke driehoekige vorm dat het mintje onderscheidt van andere powermints. Ondanks het kleine formaat van Smint zorgt het voor een intense verfrissing en kan gemakkelijk gebruikt worden op elk moment van de dag. Smint is verkrijgbaar in een handige doordrukdispenser en in een luxe tin. Smint is suikervrij en bevat maar een halve calorie per mintje. Een belangrijk ingrediënt is Xylitol, een natuurlijke suikervervanger die tandplaque helpt te bestrijden. Smint verzekert je van een frisse adem, dus daar hoef je niet meer onzeker over te zijn.

smint.nl
An image

Frisk

An image

Frisk is een klein mintje dat je een intens frisse adem geeft. Het kleine formaat mintje van Frisk zorgt ervoor dat je het gemakkelijk kunt gebruiken op elk moment van de dag, in elke situatie. Frisk is verkrijgbaar in een functionele dispenser met en handig doseersysteem en in een luxe tin die gemakkelijk afsluitbaar is. Frisk is suikervrij.

An image

Verwennen

Klene

An image

Dropjes zijn klein, maar de passie van oprichter Johannes Coenradus Klene voor deze typisch Nederlandse lekkernij was groot. Alleen de beste ingrediënten waren goed genoeg voor hem. Hij sleutelde net zo lang aan de receptuur tot hij tevreden was. En die werkwijze en passie hebben we nog steeds, want we maken de allerlekkerste drop. En omdat iedere dropeter anders is, hebben we verschillende smaken, met en zonder suiker. Voor de dooreter en voor de genieter.

klene.nl
An image

Look-O-Look

An image

De wereldwijde snoepspecialist voor het hele gezin! Met een grote variatie aan snoep in verschillende vormen en verpakkingen, biedt Look-O-Look naast de bijzonder lekkere snoepjes ook erg veel fun. Look-O-Look is bekend van de hangzakjes maar biedt ook variatie in puntzakken, silo’s en uitdeelverpakkingen! De verrassende wereld van Look-O-Look: Sooweeej!

lookolook.nl
An image

Fruittella

An image

Iedereen kent Fruittella als het “vierkante snoepje” met een lekkere fruitsmaak. Maar er is veel meer. In de loop van de jaren is het assortiment flink uitgebreid met leuke uitdeelverpakkingen zoals Fruittella Dummy en Lange Jan. Fruittella is er eigenlijk voor iedereen en elk moment. De vierkante rollen zijn handig voor onderweg. De uitdeelverpakkingen zijn ideaal voor een feestje, voor een dagje uit en natuurlijk gewoon voor in de snoeppot! Goed om te weten is dat sinds 2008 Fruittella alleen snoepjes maakt met natuurlijke smaakstoffen en kleuren.

fruittella.nl
An image

Chupa Chups

An image

Chupa Chups is hét nummer 1 merk in de wereld van lolly’s. In 1958 creëerde Enric Bernat de eerste lolly in Spanje. Het “snoepje op een stokje” was een schot in de roos en het begin van het succes van Chupa Chups. Het logo is ontworpen door de bekende kunstenaar Salvador Dali en wereldwijd bekend. Chupa Chups staat bekend om veel verschillende kleuren en smaken waar je lekker lang van kunt genieten.

chupachups.com
An image