Met trots kunnen we je vertellen dat Perfetti Van Melle Benelux B.V. voor het zesde jaar op rij is gecertificeerd als Top Employer Nederland!

Wat houdt het Top Employer Certificaat in?

Top Employers Institute is de wereldwijde autoriteit op het gebied van erkenning van uitmuntendheid in HR-beleid. De certificering als Top Employer toont de toewijding van Perfetti van Melle aan een betere arbeidswereld en streeft na dit te laten zien door middel van een uitstekend HR-beleid en -aanbod.

Het Top Employers Institute-programma certificeert organisaties op basis van de deelname en resultaten van hun HR Best Practices Survey. De survey heeft betrekking op zes HR-domeinen, bestaande uit 20 belangrijke onderwerpen zoals HR strategie, werkomgeving, welzijn, arbeidsvoorwaarden, leren & ontwikkelen, diversiteit & inclusie en meer. Dit wordt gemeten op basis van ‘best practices’ (excellente voorbeelden) uit de markt en afgezet tegen ruim 2300 andere deelnemende organisaties. Hier leren wij van en zo zetten wij in op continue verbetering als werkgever.

 

 

Wat betekent dit voor Perfetti Van Melle Benelux B.V.?

Door onze certificering als Top Employer mogen we het keurmerk het gehele jaar inzetten. Dit keurmerk toont aan dat wij behoren tot een wereldwijd gezelschap van vooruitstrevende werkgevers die zich voortdurend inzetten om het beste HR-beleid aan te (blijven) bieden. Het is ook een teken van onze gedrevenheid om onze bedrijfsresultaten gezamenlijk steeds verder te optimaliseren en het toont de waardering voor onze medewerkers.