Met trots kunnen we je vertellen dat Perfetti Van Melle Benelux B.V. voor het vierde jaar op rij is gecertificeerd als Top Employer Nederland!

Wat houdt het Top Employer Certificaat in?

Het certificaat wordt jaarlijks uitgereikt door het Internationale Top Employers Institute aan werkgevers die zich onder meer sterk maken op het gebied van salaris, arbeidsvoorwaarden, ontwikkeling en training. Dit keurmerk krijg je niet zomaar. Geselecteerde werkgevers moeten een uitgebreid onafhankelijk onderzoeksproces doorlopen; het internationale HR Best Practices Onderzoek. Hierin onderzoekt men het totale Human Resources pakket dat aan de medewerkers wordt geboden, van arbeidsvoorwaarden en carrièremogelijkheden tot werkomstandigheden en cultuur van de organisatie.

 

Wat betekent dit voor Perfetti Van Melle Benelux B.V.?

 

Door onze certificering als Top Employer mogen we het keurmerk het gehele jaar inzetten. Dit keurmerk toont aan dat wij behoren tot een wereldwijd gezelschap van vooruitstrevende werkgevers die zich voortdurend inzetten om het beste HR-beleid door te voeren. Het is ook een teken van onze gedrevenheid om onze bedrijfsresultaten steeds verder te optimaliseren en het toont de waardering voor onze medewerkers.