Unwrap Your Potential bij Perfetti Van Melle

Waar je ook bent, wat je ook doet, bij ons krijg je alle kans je talenten te gebruiken en verder te ontwikkelen.

Perfetti Van Melle biedt enthousiaste mensen mooie uitdagingen op allerlei niveaus en op verschillende locaties in Nederland en daarbuiten. Hieronder vind je de meest recente vacatures binnen verschillende vakgebieden.

Werken bij Perfetti Van Melle Wij zoeken operators!

Op zoek naar een stage?

Tijdens een stage bij Perfetti Van Melle kun je rekenen op goede begeleiding van professionals met passie. Met deze ervaring heb je een streepje voor als young professional op de arbeidsmarkt!

Het hele jaar door komen er regelmatig stageplekken vrij. Klik voor de meest recente vacatures op “Werken bij Perfetti Van Melle”. Zit de juiste vacature er niet tussen? Dan kan je via onderstaande button solliciteren.

Open sollicitatie

De ingrediënten van Perfetti Van Melle

Empowering

Fun

Innovatie

Dynamisch

Bij Perfetti Van Melle krijgen de medewerkers alle kansen zich te ontwikkelen zodat iedereen het verschil kan maken.

Training & ontwikkeling

Bij ons zijn op maat gemaakte trainingen mogelijk, waardoor medewerkers kunnen blijven groeien. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor jonge talenten. Meerdere stageplekken en traineeships worden ieder jaar aangeboden.

Share your voice

We meten actief de betrokkenheid onder onze werknemers in het tweejaarlijkse tevredenheidsonderzoek. In 2015 participeerde meer dan 80% van de medewerkers en gaf 84% aan actief betrokken te zijn bij de organisatie.

Werken bij Perfetti Van Melle betekent werken voor de leukste merken als Mentos, Chupa Chups, Smint en Look-O-Look!

Fijne werkplek

Binnen onze organisatie doen we er alles aan om de medewerker zich thuis te laten voelen. Zo hebben we elk jaar verschillende bedrijfsactiviteiten zoals beachvolleybal- en hockeytoernooien. Ook organiseren we ieder jaar een actieve MVO-dag waar medewerkers zich inzetten voor de community.

Snoepfabriek

Wie heeft er nou nog nooit van gedroomd om te werken bij de snoepfabriek? Bij Perfetti Van Melle krijg je een kijkje in de keuken bij een van de meest succesvolle FMCG bedrijven van dit moment. Wij ontwikkelen, produceren en verkopen onze producten elke dag met plezier!

Innovatie staat centraal binnen Perfetti Van Melle en onze medewerkers zijn hiervoor van essentieel belang.

Training & ontwikkeling

Bij ons zijn op maat gemaakte trainingen mogelijk, waardoor medewerkers kunnen blijven groeien. Ook zijn er genoeg mogelijkheden voor jonge talenten. Meerdere stageplekken en traineeships worden ieder jaar aangeboden.

Company wide

Innovatie is niet alleen belangrijk binnen de afdeling R&D, maar is verweven in de gehele organisatie. Op het gebied van Marketing en Sales proberen we de concurrent altijd een stapje voor te zijn. Maar ook binnen de andere afdelingen zijn we continu aan het vernieuwen.

Perfetti Van Melle is een dynamische organisatie met vestigingen in meer dan 30 landen. Het hoofdkantoor met medewerkers uit de hele wereld is in Amsterdam gevestigd.

Levendige organisatie

Bij Perfetti Van Melle houden we van verandering. Daarom besteden we veel aandacht aan nieuwe manieren van werken, flexibiliteit en IT-systemen. Binnen ons familiebedrijf heerst er een cultuur van openheid en staan we als collega’s klaar voor elkaar.

Organische groei

Ons vermogen om organisch te groeien heeft ertoe geleid dat we een dynamische speler zijn geworden in de zoetwarenbranche. Naast dat we focus leggen op onze core business van kauwgum en snoepwaren, zijn we altijd op zoek naar nieuwe kansen in verwante industrieën.

Young Perfetti Fresh, Smart & Committed

Young Perfetti is opgericht om een netwerk te bieden aan young talents binnen Perfetti Van Melle BLX. Het doel is om jonge medewerkers van verschillende disciplines met elkaar te verbinden en te stimuleren om te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak. Onze leden zijn te omschrijven als FRESH, SMART en COMMITTED. We zijn ambitieus en we weten wat we willen. Tegelijkertijd zijn we ervan overtuigd dat wij dit het beste SAMEN kunnen doen. We denken out-of-the box, durven actie te ondernemen en gaan voor maximaal resultaat.