“Je bent nooit uitgeleerd! ”

Van kinds af aan al techneut

Jezelf ontwikkelen is vallen en opstaan, je grenzen verleggen, keuzes maken! Hoe moeilijk de weg soms lijkt, het levert vaak de mooiste avonturen op. Ga ook eens een avontuur aan!


Start van de carrière reis

Van kinds af aan al techneut

Als Junior Monteur groeide ik na 3 jaar door naar de functie Senior Monteur. De nieuwsgierigheid en de zoektocht naar verantwoordelijkheid en de achterliggende processen, waren de grootste drijfveren om door te groeien. Achtereenvolgens heb ik in een periode van 8 jaar de volgende functies bekleed: Elekktronicus, Teamleider technische dienst en uiteindelijk Hoofd technische dienst. Dit deed ik met veel plezier, maar na een aantal jaar, wilde ik mijn horizon verder verbreden.

Mijn ervaring en bereik verbreden, hoe doe ik dat?

Van techniek naar productie

Om die horizon te verbreden, besloot ik de overstap te maken naar de productieafdeling. Ik leerde meer over de productieprocesse, daarbij kreeg ik ook inspraak om die processen te verbeteren. Ik besefte dat ik uit mijn comfortzone moest stappen om succesvol te zijn. Dit ging met vallen en opstaan. Uiteindelijk ben ik ruim 4 jaar verantwoordelijk geweest voor het produceren en verpakken van Fruittella.

Afwijken van het uitgestippelde pad, mijn eigen weg volgen

Van Weert naar Breda

Uiteindelijk verliet ik de fabriek in Weert die ik kende als mijn broekzak. Ik ging voor een nieuw avontuur en verhuisde naar onze fabriek in Breda. Ik was en ben namelijk van mening dat keuzes die oncomfortabel voelen, uiteindelijk in groei resulteren. In Breda was ik ruim 5 jaar verantwoordelijk voor de productie van Mentos. Echter, smaakte dit naar meer..

Een nieuwe uitdaging om verder te groeien

Opnieuw uit mijn comfortzone

Bij Perfetti Van Melle was op dit moment voor mij geen functie beschikbaar met nog meer verantwoordelijkheid. Ik heb dus even buiten de deur gekeken. Ik ben een kleine 5 jaar vestigingsmanager geweest bij een organisatie die actief is in de Foodservice en de institutionele markt.

Oost west, thuis best

Je bent nooit uitgeleerd

Naast het uitvoeren van mijn werkzaamheden volgde ik de HBO opleiding 'Technische bedrijfskunde', om naast mijn praktijkervaring, meer theoretische kennis op te doen. Je bent naar mijn mening nooit uitgeleerd. Nieuwe uitdagingen geven je energie, in plaats van dat het je energie kost.

Met volle energie kwam ik terug bij onze fabriek in Weert. Tot op heden ben ik hier werkzaam als Plant Manager. Het potentieel van een ieder benutten, fouten durven maken en uitdagingen aangaan hebben mij zover gebracht.