Als monteur aan de slag bij Perfetti Van Melle!

Zonder draaiende machines, geen snoepjes!

Binnen Perfetti Van Melle willen we ervoor zorgen dat elke snoepliefhebber onze merken overal en altijd kan vinden en ervan kan genieten, waar en wanneer dan ook. We doen dit door de manier waarop we onze producten innoveren, produceren en in de markt zetten voortdurend te verbeteren. Dit vraagt om initiatief nemen, vertrouwen en verantwoordelijkheidsgevoel. Maar ook vraagt het om met een frisse blik naar onze manier van werken kijken. Zo gebruiken we steeds meer digitale technologie om betere beslissingen te nemen, sneller te innoveren en te verbeteren. Wist je bijvoorbeeld dat er in onze Mentos fabriek in Breda zelfrijdende machines rond rijden?

Als Monteur bij Perfetti Van Melle ben je verantwoordelijk voor het oplossen van storingen en het onderhoud van de productielijnen. De onderhoudswerkzaamheden kunnen zowel mechanisch als elektrisch van aard zijn. Wanneer er een storing bij een machine is, is het jouw taak om deze storing zo snel mogelijk op te lossen. Ook wordt er van je verwacht dat je mee denkt om de productielijnen te verbeteren zodat er zo min mogelijk storingen in voorkomen.

 

Vacatures

Bekijk hier alle openstaande vacatures

Wist je dat..

Diverse merken!

Bij Perfetti Van Melle Benelux werken we met de lekkerste producten van de leukste merken! internationale favorieten, Mentos, Mentos Gum, Fruittella, Chupa Chups, Look-O-Look, Smint en Frisk tot onze nationale held Klene. Wat is jouw favoriet?

Meerdere fabrieken

Ooit klein begonnen in het Zeeuwse Breskens, zijn wij nu onderdeel van het wereldwijde zoetwarenconcern Perfetti Van Melle Group BV. Internationaal actief in meer dan 150 landen. Met 17.000 enthousiaste medewerkers en meer dan 31 productielocaties. 3 van deze productielocaties staan in Nederland. In Breda maken we voornamelijk Mentos, in Sittard maken we Smint en Frisk en in Weert maken we Fruittella!

Jouw ontwikkelpad

Afhankelijk van je ervaring start je als Monteur A of Monteur B. Uiteindelijk kun je, als je voldoende ontwikkeling laat zien en er intern mogelijkheden zijn, doorgroeien naar Monteur C. Je krijgt je eigen werkopleiding en er zijn mogelijkheden om verschillende aanvullende trainingen te volgen, afhankelijk van wat je zelf wil!

Blijven leren

We vinden ontwikkeling van onze mensen belangrijk, daarom blijven we investeren in cursussen en trainingen We vinden het ook belangrijk dat je daar zelf een vragende en zelfs sturende rol in hebt. Jezelf afvragen wat hebik nodig om mijn werk, nu en in de toekomst beter te doen. Wat zijn de vaardigheden van nu en wat zijn de vaardigheden van de toekomst.

De manier van leren -over vaardigheden van nu en in de toekomst gesproken- verandert ook. We bieden een heel pakket van trainingen aan via en in samenwerking met LinkedIn Learning bijvoorbeeld. Volledig toepasbaar op eigen behoeften van leren en toepasbaar voor iedereen, of je nu werkt op kantoor of in de fabriek!

Verhalen van medewerkers

Bij PVM werken veel verschillende mensen met diverse talenten, ambities en interesses. Benieuwd naar hun verhalen?

Klik hier

Onze kracht

kwaliteit

Consumenten over de gehele wereld willen er zeker van zijn dat de producten die ze kopen van ongeëvenaarde kwaliteit zijn. Wij besteden enorm veel aandacht aan het selecteren van de beste grondstoffen, het ontwikkelen van geavanceerde productieprocessen en het investeren in onderzoek naar nieuwe en betere productieformules.

Innovatie

Onze consumenten in zowel de volgroeide als ook in de groeiende economieën zijn heel gevoelig voor nieuwe ervaringen en concepten. Wij willen degenen zijn die hen aangenaam verrassen met nieuwe producten, nieuwe smaken en nieuwe productconcepten waarmee we hen kunnen laten genieten van meer ‘heerlijke’ momenten in hun leven. Daarom hechten wij ook enorm veel strategisch belang aan het onderzoeken en ontwikkelen van nieuwe producten.

Marketing

Wij hechten veel waarde aan het begrijpen van de markt en de trends, om zo de wensen van consumenten te kunnen identificeren en hierop te anticiperen. We willen ook graag aansluiting houden met consumenten nadat zij onze producten hebben gekocht. Hiervoor ontwikkelen we regelmatig effectieve promotionele middelen, indrukwekkende en opvallende reclamecampagnes en innovatieve digitale ervaringen gekoppeld aan onze merken.

Duurzaam

Respect voor de planeet, niet alleen door te voldoen aan lokale wetten en regelgeving, maar ook door te proberen de impact van onze activiteiten te minimaliseren, is een belangrijk principe van Perfetti Van Melle. Verbeteren van de efficiency van onze productieprocessen om afval te reduceren, optimaal gebruikmaken van natuurlijke bronnen en zoeken naar milieuvriendelijke opties bij onze verpakkingskeuzes en distributiestrategieën zijn van cruciaal belang bij het uitvoeren van dit ideaal.

Mensen

Initiatief, enthousiasme, passie, toewijding en creativiteit van onze mensen vormen de basis voor ons succes. We streven ernaar een stimulerende werkomgeving te creëren, veilige werkomstandigheden in onze fabrieken te garanderen en groepsbrede ontwikkeling en carrièremogelijkheden te bieden.