Gedragscode

De reputatie van onze Groep als een eerlijk, rechtvaardig en deskundig bedrijf waarmee je zaken doet, is een van onze meest waardevolle eigenschappen, die we graag beschermen.

Het vasthouden aan hoogstaande ethische normen binnen ons bedrijf en in onze relatie met klanten, leveranciers, autoriteiten en het publiek is van levensbelang voor het blijvende succes in al onze bedrijfsactiviteiten.

Dit is dan ook de reden voor deze publicatie, de Perfetti Van Melle Gedragscode, met daarin de normen die op alle mensen van Perfetti Van Melle van toepassing zijn, overal en onder alle omstandigheden. Het is belangrijk dat deze informatie bekend is en door iedereen goed begrepen wordt, omdat hierin onze verantwoordelijkheden als Groep en als individuen worden belicht, om onze kernwaarden en onze ethische normen te implementeren en beschermen in onze bedrijfsvoering.

Wij vertrouwen daarom op deze gedragscode en op onze gedeelde normen en waarden waarmee onze dagelijkse bezigheden overal ondersteund worden zodat wij van Perfetti Van Melle een geweldig bedrijf maken om voor en mee samen te werken.

Ubaldo Traldi
Chairman of the Board
Perfetti Van Melle Group B.V.

Gedragscode download

Download hier de PDF van de Gedragscode, versie januari 2022

Gedragscode januari 2022