Serious about sweets

We willen niet alleen een betere toekomst voor ons bedrijf, maar ook voor de wereld om ons heen. Dit nemen we heel serieus!

Ons verhaal en 5 puzzelstukken

Terwijl we samen bouwen aan ons bedrijf, bouwen we ook samen aan een betere toekomst. We willen niet alleen steeds beter smakende snoepjes bieden die bij iedere levensstijl passen, maar tegelijkertijd ook de impact hiervan op de planeet verbeteren. Daar werken we hard aan!

Ons verhaal

Benieuwd naar hoe we bij Perfetti Van Melle Benelux omgaan met duurzaamheid? We vertellen je er meer over in Ons verhaal!

Lees hier 'Ons verhaal - Serious about sweets'!

Verpakkingen

Zonder goede verpakkingen, kunnen we wel inpakken! Tegelijkertijd zorgen ze voor CO2-uitstoot en afval. Dit willen we zo veel mogelijk terugdringen, en daar werken we hard aan.

Meer over 'verpakkingen'

Omgeving

Of het nu gaat om onze fabrieken, supply chain of kantoren, we blijven continu op zoek naar mogelijkheden om de impact die we op onze omgeving hebben verder te verminderen.

Meer over 'omgeving'

Transparantie

Genieten mag, maar liefst wel een beetje bewust! Door duidelijk en verantwoord te communiceren willen we consumenten helpen om keuzes te maken.

Meer over 'transparantie'

De keten

Bij Perfetti Van Melle zijn we niet alleen verantwoordelijk voor hoe we zélf in de wereld en de maatschappij staan, maar we willen ook inzicht in onze keten!

Meer over 'ketenverantwoordelijkheid'

Betrokkenheid

Samen genieten is samen delen, of het nu gaat om lekkere snoepjes, om gezellige momenten of om allebei. Van jong tot oud, iedereen telt en doet mee.

Meer over 'betrokkenheid'