MVO is voor ons geen project, maar een integraal onderdeel van de organisatie.

Op weg naar Duurzame Groei

Ondernemen met respect voor mens en milieu is onderdeel van de bedrijfscultuur van Perfetti Van Melle. Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen is voor ons geen apart project, maar is verweven in de organisatie. Vanaf inkoop tot en met verkoop schenken we aandacht aan people, planet en profit. We doen zaken op een eerlijke en integere manier en stellen daarbij de mens centraal. Dat betekent: consumenten verantwoord laten genieten van onze producten én focus op duurzame ontwikkeling voor mens en milieu.

Onze jaarverslagen

Ieder jaar brengen we een MVO verslag uit. Download hier onder de pdf bestanden van onze recente MVO verslagen.

MVO 2015

MVO 2016

De Groene Pluim

Perfetti Van Melle Benelux heeft in 2017 de Groene Pluim in ontvangst mogen nemen. De Groene Pluim is een beweging die duurzame ontwikkeling en samenwerking, gebaseerd op de door de Verenigde Naties ontwikkelde Sustainable Development Goals (Duurzame Ontwikkelingsdoelen), inspireert en stimuleert.

Deze award is een compliment aan alle medewerkers van PVM Benelux voor alles wat we op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen de afgelopen jaren hebben gedaan.

Wil je meer lezen over De Groene Pluim ga dan naar De Groene Pluim.

Zelfverklaring ISO 26000

Perfetti Van Melle heeft de zelfverklaring ISO 26000 ingevuld. Hiermee geven we aan op welke manier we invulling aan ons MVO-beleid hebben gegeven aan de hand van ISO 26000. Voor meer informatie klik hier.